Den danske mejeriklassiker kan fra i dag nydes i en is-version hos fastfoodkæden.
Mens mejerierne så småt er ved at varme op til koldskålssæsonen, har McDonald’s i dag valgt at lancere sin egen version af sommerdesserten på kædens restauranter i Danmark. Der er tale om en variant af den danske mejeriklassiker, koldskål, i en is-version. McFlurry Koldskål består således af vanilleis blandet med en citron/vanille-sovs og minikammerjunkere.
”Jeg håber og tror, at danskerne vil tage godt imod denne sommerdessert. Koldskål er jo nærmest en religion i Danmark, så det er ikke en dessert, vi har taget let på. Jeg er selv koldskålsentusiast, så jeg ville være helt sikker på, at vi ramte den rigtige sommersmag af koldskål, inden vi satte den på menuen,” siger Marie Hürdum, marketingdirektør i McDonald’s Danmark.
Det er ikke første gang, at McDonald’s sætter en dansk mejeriklassiker på menuen. I november 2019 kunne man i en kort periode købe en Is à l’amande, der blev så populær, at kæden måtte melde udsolgt.
Koldskålsisen kan kun købes i Danmark, og den er på menuen fra 5. april til 8. august.
På mejerierne starter koldskålssæsonen normalt i april, men hos Arla Foods Slagelse Mejericenter, der er storproducent af koldskål, ligger produktionen fortsat på et lavt niveau på grund af de kølige temperaturer.
Kilde: Mejeristyrelsen